Krimpfolie voor transport

Bescherm uw transportgoederen met de kracht van krimpfolie. Contacteer ons vandaag nog en ontdek hoe we uw lading veilig en beschermd kunnen houden, ongeacht de bestemming. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en vertrouw op onze expertise in krimpfolie voor transport.

✆ +32 3 315 79 98Vrijblijvende offerte aanvragen

Krimpfolie Transport: Bescherming in beweging

Bij Shrinkwrap Solutions begrijpen we dat transport een cruciale schakel is in veel industriesectoren. Of het nu gaat om het verschepen van helikopters, boten, machines of andere kostbare goederen, het waarborgen van hun veiligheid en integriteit tijdens het transport is van het grootste belang. Daarom bieden wij gespecialiseerde oplossingen op maat met onze hoogwaardige krimpfolie voor transport.

Waarom krimpfolie voor transport?

Transportgoederen zijn vaak blootgesteld aan allerlei risico's onderweg, zoals weersinvloeden, stof, vuil, en mechanische schade. Onze krimpfolie voor transport is ontworpen om deze risico's te minimaliseren en uw lading in optimale conditie te houden. Hier zijn enkele voordelen van onze krimpfolie:

  • Weerbestendigheid

Onze krimpfolie biedt uitstekende bescherming tegen regen, wind, sneeuw en UV-straling, waardoor uw goederen beschermd zijn tegen weersinvloeden.

  • Stof- en vuilwering

Door een strakke afdichting te creëren, voorkomt krimpfolie dat stof en vuil uw goederen bereiken, wat essentieel is voor gevoelige apparatuur en machines.

  • Krimpfolie transport beschermt tegen krassen en schokken

De krimpfolie vormt zich strak om de lading en biedt een beschermende barrière tegen krassen en lichte schokken tijdens het transport.

  • Eenvoudige toegang

Dankzij de mogelijkheid om ritsdeuren en ventilatieroosters toe te voegen, kunt u altijd gemakkelijk bij uw goederen, zelfs tijdens het transport.

Laat uw transportgoederen inkrimpen

Bescherm uw transportgoederen! Ontdek onze toepassingen:

Hieronder kan u een lijst terugvinden met de meest voorkomende toepassingsgebieden van krimpfolie voor transport. Deze lijst is verre van compleet. Door de veelzijdigheid van krimpfolie zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Aarzel daarom niet om ons te contacteren mocht uw project niet passen binnen één van onderstaande gebieden.

Krimpfolie voor luchttransport.

Het inkrimpen van luchttransport

Bescherm uw luchttransport tegen weersinvloeden of vandalisme. Met zijn sterke krimpeigenschappen sluit de krimpfolie nauw aan tegen het object zonder loshangende stukken.

Krimpfolie voor het transporteren van machines en industriële apparatuur.

Het inkrimpen van machines

Krimpfolie Transport gezocht? Wij beveiligen uw machines, industriële apparaten, en gevoelige elektronische apparatuur die zorgvuldige bescherming vereisen tijdens het transport.

Krimpfolie voor boten en jachten.

Het inkrimpen van boten en jachten

Het beschermen van uw boten of jachten tegen elementen tijdens weg- en zeevervoer met krimpfolie, is een goedkoper alternatief dan een overdekte stalling. Via ventilatieroosters en een ritsdeur kan u te allen tijden uw vaartuig nog betreden.

Andere toepassing van krimpfolie voor transport in gedachten?

Door de veelzijdigheid van krimpfolie voor transport zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Aarzel daarom niet om ons te contacteren mocht uw project niet passen binnen één van onderstaande gebieden.

Laat uw transportgoederen inkrimpen door Shrinkwrap Solutions 

Bij Shrinkwrap Solutions begrijpen we dat elk transportproject uniek is. Ons ervaren team werkt nauw met u samen om de juiste oplossing te ontwerpen op basis van uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het inkrimpen van een helikopter voor luchttransport, een boot voor zeevervoer of industriële machines voor landtransport, wij passen onze expertise toe om uw goederen veilig en beschermd te houden.

Waarom kiezen voor Shrinkwrap Solutions?

  • Goede service

Wij hechten veel belang aan een goede service. Zo zijn wij ten allen tijden bereikbaar. Dit zowel tijdens de week maar ook tijdens het weekend. Ook staan wij klaar om snel in te grijpen waar nodig, ongeacht het tijdstip. Kortom, op ons kan u rekenen.

  • Uw project wordt ons project

Onder kwaliteit verstaan wij 100% voldoen aan uw verwachtingen. Een goede communicatie is dan ook essentieel voor ons. Uw project wordt ons project. Wij denken met u mee en doen de nodige voorstellen op basis van onze ervaringen. 100% voldoen aan uw verwachtingen aanzien wij dan ook als een minimum, zeker niet als maximum.

  • Veiligheid

Veiligheid maakt bij ons deel uit van de bedrijfscultuur. Het belang van veiligheid, gezondheid en milieu wordt gestuurd vanuit de directie en toegepast op elk niveau. Onze VCA** certificatie is hiervan de weerspiegeling. Daarnaast scholen wij ons regelmatig bij om zo onze kennis uit te breiden en te onderhouden. Ook het gebruik van vlamvertragende krimpfolie draagt bij aan de veiligheid.

  • Krimpfolie transport en meer!

Door de veelzijdigheid van krimpfolie zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Naast het inkrimpen van uw transportgoederen te België, kan u alsook bij ons terecht voor het inkrimpen van uw steigers, machines, transportgoederen en meer. Ontdek hier al onze diensten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Krimpfolie voor transport.

Krimpfolie Transport | Krimpfolie voor transport

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x