Diensten

Hieronder kan u een lijst terugvinden met de meest voorkomende toepassingsgebieden van krimpfolie. Deze lijst is verre van compleet. Door de veelzijdigheid van krimpfolie zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Aarzel daarom niet om ons te contacteren mocht uw project niet passen binnen één van onderstaande gebieden.

Transport

Transport

Bescherm uw goederen tegen weersinvloeden of vandalisme. Met zijn sterke krimpeigenschappen sluit de krimpfolie nauw aan tegen het object zonder loshangende stukken.

Stellingbouw & steigerbouw

Stellingbouw & steigerbouw

Creëer een droge en windvrije omgeving en hou stof buiten (of juist binnen) door de stelling in te pakken met krimpfolie.

Industrie

Industrie

Beschermen van producten en machines met krimpfolie. Gebouwen afsluiten ter bescherming van geografische invloeden en zodat schadelijke stoffen niet kunnen ontsnappen.

Maritiem

Maritiem

Uw vaartuig beschermen met krimpfolie tegen geografische invloeden is een goedkoper alternatief dan een overdekte stalling. Via ventilatieroosters en een ritsdeur kan u te allen tijden uw vaartuig nog betreden.

Evenementen & reclame

Evenementen & reclame

Ongeacht de vorm en afmetingen leent krimpfolie zich perfect voor het opzetten van tenten en podia.

Asbest

Asbest

Sluit de werkomgeving af door handig gebruik te maken van krimpfolie. Door de sterkte en flexibele eigenschappen leent krimpfolie zich hier uitstekend toe.

Gevelbescherming

Gevelbescherming

Krimpfolie wordt ook veelvuldig toegepast voor de bescherming van gevels tegen weersinvloeden van buiten af.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x