Krimpfolie Frankrijk

Shrinkwrap Solutions is gespecialiseerd in het inkrimpen van transportgoederen, steigers, machines, vaartuigen... Noem maar op! Bovendien leent krimpfolie zich perfect voor het opzetten van tenten en podia of voor het afsluiten van een werkomgeving. Ontdek ons aanbod in Frankrijk of vraag een vrijblijvende offerte aan!

✆ +32 3 315 79 98Vrijblijvende offerte aanvragen

Hieronder kan u een lijst terugvinden met de meest voorkomende toepassingsgebieden van krimpfolie in Frankrijk. Deze lijst is verre van compleet. Door de veelzijdigheid van krimpfolie zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Aarzel daarom niet om ons te contacteren mocht uw project te Frankrijk niet passen binnen één van onderstaande gebieden.

Krimpfolie transport of het inkrimpen van transportgoederen door Shrinkwrap Solutions in Frankrijk.

Het inkrimpen van transportgoederen in Frankrijk

Bescherm uw goederen tegen weersinvloeden of vandalisme in Frankrijk. Met zijn sterke krimpeigenschappen sluit de krimpfolie nauw aan tegen het object zonder loshangende stukken.

Krimpfolie stellingbouw of het inkrimpen van steigers door Shrinkwrap Solutions in Frankrijk.

Het inkrimpen van steigers of stellingen in Frankrijk

Creëer een droge en windvrije omgeving en hou stof buiten (of juist binnen) door de stelling in te pakken met krimpfolie.

Krimpfolie industrie of het inkrimpen van machines of producten door Shrinkwrap Solutions in Frankrijk.

Het inkrimpen van machines en producten in Frankrijk

Beschermen van producten en machines met krimpfolie. Gebouwen afsluiten ter bescherming van geografische invloeden en zodat schadelijke stoffen niet kunnen ontsnappen.

Krimpfolie maritiem of het inkrimpen van vaartuigen door Shrinkwrap Solutions in Frankrijk.

Het inkrimpen van vaartuigen in Frankrijk

Uw vaartuig beschermen met krimpfolie tegen geografische invloeden is een goedkoper alternatief dan een overdekte stalling. Via ventilatieroosters en een ritsdeur kan u te allen tijden uw vaartuig nog betreden.

Krimpfolie voor evenementen of reclame door Shrinkwrap Solutions in Frankrijk.

Krimpfolie voor evenementen of reclame in Frankrijk

Ongeacht de vorm en afmetingen leent krimpfolie zich perfect voor het opzetten van tenten en podia.

Krimpfolie voor asbest door Shrinkwrap Solutions in Frankrijk.

Krimpfolie voor asbest in Frankrijk

Sluit de werkomgeving af door handig gebruik te maken van krimpfolie. Door de sterkte en flexibele eigenschappen leent krimpfolie zich hier uitstekend toe.

Krimpfolie voor gevelbescherming door Shrinkwrap Solutions in Frankrijk.

Krimpfolie voor gevelbescherming in Frankrijk

Krimpfolie wordt ook veelvuldig toegepast voor de bescherming van gevels tegen weersinvloeden van buiten af.

Andere krimpfolie toepassing in gedachten?

Door de veelzijdigheid van krimpfolie zijn de mogelijkheden in Frankrijk bijna onbeperkt. Aarzel daarom niet om ons te contacteren mocht uw project te Frankrijk niet passen binnen één van onderstaande gebieden.

Veiligheid, kwaliteit, onze specialiteit!

  • Service

Wij hechten veel belang aan een goede service in Frankrijk. Zo zijn wij ten allen tijden bereikbaar. Dit zowel tijdens de week maar ook tijdens het weekend. Ook staan wij klaar om snel in te grijpen waar nodig, ongeacht het tijdstip. Kortom, op ons kan u rekenen.

  • Kwaliteit

Onder kwaliteit verstaan wij 100% voldoen aan uw verwachtingen. Een goede communicatie is dan ook essentieel voor ons. Uw project in Frankrijk wordt ons project. Wij denken met u mee en doen de nodige voorstellen op basis van onze ervaringen. 100% voldoen aan uw verwachtingen aanzien wij dan ook als een minimum, zeker niet als maximum.

  • Veiligheid

Veiligheid maakt bij ons deel uit van de bedrijfscultuur. Het belang van veiligheid, gezondheid en milieu wordt gestuurd vanuit de directie en toegepast op elk niveau. Onze VCA** certificatie is hiervan de weerspiegeling. Daarnaast scholen wij ons regelmatig bij om zo onze kennis uit te breiden en te onderhouden. Ook het gebruik van vlamvertragende krimpfolie draagt bij aan de veiligheid.

Krimpfolie toepassingen Frankrijk

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x